StructureScan® 3D

Lowrance StructureScan® 3D gör det möjligt för fiskare att se fisk, struktur och bottenkontur i en fantastisk tredimensionell vy. StructureScan® 3D-bilder skannar undervattensterräng och fiskstim för att skapa en 180 graders, tredimensionell vy med hög upplösning.  Med sin unika bildvy kan fiskare få en bättre förståelse för var fisk och strukturer finns i relation till båten. De verklighetstrogna, tredimensionella vyerna visas på Lowrance HDS Gen3-serien för sjökortsplottrar med ekolod, när de används tillsammans med SideScan® 3D Skimmer®-givaren och StructureScan® 3D-modulen.

Lowrance® 3D
StructureScan 3D drivs av en flerstrålig ekolodsteknik som skapar tydliga bilder med enastående detaljer genom att konvertera avsökningar av undervattensterräng och fiskstim till 180 graders, tredimensionella vyer med hög upplösning. De verklighetstrogna, tredimensionella avsökningarna visas på Lowrance HDS Gen3-serien för sjökortsplottrar med ekolod, när de används tillsammans med SidesScan® 3D Skimmer®-givaren och StructureScan® 3D-modulen.

Lättförståeliga ekolodsbilder
Visa 3D-bilder från alla vinklar med ScanTrack™ rotationsstyrning med panorering och tiltning med hjälp av pekkommandon på skärmen och lättanvända, förinställda visningspositioner.

Hitta viktiga fiskeområden fortare
StructureScan® 3D gör att fiskare lättare kan förstå var fisk och fiskstim finns i relation till båten. Genom att långsamt tomgångsköra över ett potentiellt fiskeområde med det breda, 180-gradersavläsningsområdet kan fiskare snabbt söka efter viktiga områden och få en överblick ─ över sådant som plötsliga djupförändringar, punkter, fåror, högar med sten, kvisthögar, tångbäddar, stående timmer, vrak och mycket mer.

Enastående tydlig sidovy

Utformningen av StructureScan 3D-givaren har förbättrats med ett större antal sensorer för bättre bildprestanda för att få så tydliga sidovyer som möjligt.

3D Scanning with Lowrance Gen3

High Definition (HD) och Super-Wide 3D-avsökning

Konturerna under vattenytan kan visas på sidorna av båten ─ upp till 200 meter babord och styrbord ─ med otroligt detaljerade vyer med hög upplösning.  StructureScan® 3D ger flera vyer, inklusive tvådimensionell DownScan Imaging™ och StructureScan® HD, och de nya, realistiska tredimensionella vyerna.  Med hjälp av de förinställda virtuella point-of-view-vinklarna eller ScanTrack™ rotationsstyrning med panorering och tiltning, kan du justera vyn och perspektivet under båten. Kombinera anpassade HD- och 3D-vyer för att öka din förståelse för fisk relaterat till omfattning och för att söka mer effektivt efter fiskeområden.

Leading Edge™ avläsningsreferens

Leading Edge™ avläsningsreferens ger en tydlig grafisk bild av ekolodsstrålar då de korsar bottenkonturerna. Djupet och avståndet för det senast avsökta området visas som en röd solfjäderformad markör direkt under båten. Leading Edge inkluderar även en djupskala som visar större djupdetaljer när du zoomar in och ger en bättre uppfattning av måldjupet.

3D Scanning from Lowrance

SelectScan™ målidentifiering

SelectScan™ skuggar automatiskt fiskstim och svävande mål i en färg som kontrasterar mot den valda färgpaletten. Det innebär att det aldrig tidigare har varit så enkelt att identifiera mål.

3D StructureScan from Lowrance with Gen3 units

Vertikal förbättringsstyrning

Vertikal förbättring är en skala som kan väljas av användaren som markerar vertikala nedgångar och viktiga förändringar i djupkurvor på skärmen, och gör dem enklare att identifiera i förhållande till omgivande undervattensterräng. Vertikal förbättring gör även de minsta djupförändringar mer synliga.  

Waypoint-lager

Det är enkelt att återvända till fiskeområden, struktur och andra undervattensfunktioner med funktionen Waypoint-lager. Använd waypoint-knappsatsen för att spara en waypoint vid båtens plats eller växla till markörläget och spara en waypoint över specifika mål, betesfisk eller områden.

Automatiska 3D-bildinställningar

Finjusterade 3D-bildinställningar ställs in med din HDS Gen3-standardkonfiguration och StructureScan 3D-modulen. Med hjälp av reglaget på skärmen kan justeringar göras av ytstörningsfilter och kontrastvärden. Med alternativet Ytstörningsfilter minskar du ytkluttret på skärmen genom att givarens känslighet minskar nära ytan. Kontrast gör färgpaletten ljusare/mörkare för att fisk och struktur ska bli enklare att se.

Vertical Enhancement with 3D Sonar Imaging

Ethernet-anslutning

Ethernet-portar möjliggör anslutning för upp till tre nätverksanslutna enheter.

Förbättrad utformning av SideScan Skimmer®-givaren

View full description

Viktiga funktioner

  • Enastående tydlig sidovy
  • High Definition (HD) och Super-Wide 3D-avsökning
  • Leading Edge™ avläsningsreferens
  • SelectScan™ målidentifiering
  • Vertikal förbättringsstyrning
  • Waypoint-lager
  • Automatiska 3D-bildinställningar
  • Ethernet-anslutning

Specifikationer

Overview
Transmit Power Max RMS: 500W
Cable Length 20 ft/ 6m
Trandsucer Frequencies Enhanced 455 kHz
Overview
Transmit Power Max RMS: 500W
Cable Length 20 ft/ 6m
Trandsucer Frequencies Enhanced 455 kHz
Sonar
600 feet
EchoSounder Frequencies Enhanced 455 kHz
EchoSounder Output Power Max RMS: 500W
SideScan Imaging

Max Range: 600 ft./183 m

Track bottom: 35 mph/56 kph

Mark objects: 15 mph/24 kph

Optimum imaging: 2-8 mph/3-13 kph

DownScan Imaging™

Max Depth: 300 ft / 92 m

Track bottom: 35 mph/56 kph

Mark objects: 2-8 mph/3-13 kph

Optimum imaging: 2-8 mph/3-13 kph

Technical/Environmental
Product Weight 1.8 lbs \ 0.816 kg
Product Length 8.26” \ 210 mm
Power
Power Consumption Max: .75A, Typical: .60A, Inrush: 4.7A pk
Power Supply (Supply Voltage) 12 vDC
Input Voltage 10V - 17 VDC
Other
Cable 20 ft/ 6m
#000-12395-001
RRP: 11.490,00 kr